Support
 
Artikel 0
Totaal 0.00

Voordelen

De voordelen van Cammit zijn legio.
In Cammit zit alle kennis en know how van online cameratoezicht. Die toepassing blijft zich ontwikkelen. Zo heb je als gebruiker altijd de beschikking over de modernste techniek.
Alle intelligentie zit in het platform, dus ook met ‘domme’ camera’s heb je goed toezicht
Er hoeft naast de camera’s niet verder geïnvesteerd worden in eigen hardware.
De beelden worden op een veilige andere locatie opgeslagen. Je hebt dus altijd toegang tot je beeldmateriaal. Ook in geval van brand, wateroverlast of diefstal.
Cammit staat altijd aan. Staat de camera aan en heb je internet, dan doet Cammit de rest. In het geval de verbinding met de camera wordt verbroken krijg je direct een mail. Ook dan kun je gepaste actie nemen. Verder heb je geen draaiende apparaten (die ook stuk kunnen gaan) op je eigen locatie staan.
Cammit werkt altijd met secure verbindingen en de gebruiker heeft altijd contact met de camera’s via het Cammit platform en de camera’s zijn altijd afgeschermd van het publieke internet voor een optimale bescherming van jouw beelden en informatie.
Cammit afgelopen 6 jaar continue operationeel geweest.
Het bekijken van beelden kan aangepast worden aan het apparaat (smartphone of pc) voor optimale prestaties. Dit heeft geen invloed op de kwaliteit van de opnames omdat dit gescheiden is. Zo blijven de opnames altijd van goede kwaliteit.