Support
 
Artikel 0
Totaal 0.00

Hoe werkt het?

Cammit is een gemakkelijk camerasysteem. Het camerasysteem maakt gebruik van internet. Hierdoor hoef je naast de camera geen extra apparatuur te hebben. Heb je internet, dan heb je beeld! Overal en altijd. Dit geeft een gerust gevoel. Je kunt er van uitgaan dat als je de beelden wilt bekijken alles tot je beschikking staat waar je ook bent. Cammit houdt een oogje in het zeil.

In het dagelijks gebruik werk Cammit zeer intuïtief. Je logt in via het web of via de app. Geplande opnames worden gemaakt en kunnen bekeken worden. Via een handige optie navigeer je snel van gebeurtenis naar gebeurtenis. Zo hoef niet alles te bekijken. Als je alles zou moeten bekijken heb je een tweede leven nodig. Ook stelt Cammit je op de hoogte als er iets is. Bij melding van beweging krijg je direct een mail met screenshots van het incident. Je weet direct wat er aan de hand is en kunt meteen gepaste actie ondernemen.

Ook als de cameraverbinding wordt verbroken wordt je geïnformeerd. Je bent altijd gerustgesteld wat de status van Cammit is. Cammit doet zijn werk zodat jij in control kunt blijven

Cammit maakt altijd gebruik van beveiligde verbindingen en bewaart jouw beelden op eigen servers.
Omdat de camera zelf naar Cammit zoekt, kan deze ook nooit door derden worden overgenomen (hacken)

Ook de installatie van de camera’s is zeer eenvoudig. De camera’s zoeken zelf naar Cammit, ongeacht de instellingen van de firewall of routers. Na de installatie blijft het altijd werken, ook als er iets aan de routers of firewall wat verandert (of wanneer je de camera op een geheel andere, op het internet aangesloten locatie, aansluit). Kortom iedereen die internet heeft kan Cammit installeren. Je kunt natuurlijk ook hulp inroepen van een van onze installateurs.