Support
 
Artikel 0
Totaal 0.00

Het bedrijf

Cammit is de merknaam waarmee InBeeld NV in de (internationale) markt opereert. InBeeld NV is opgericht in 2007 en is de ontwikkelaar en aanbieder van het geavanceerde online camerasysteem om camerabeelden op afstand in een beveiligde omgeving via het web met pc of smartphone te bekijken en te beheren tegen zeer lage tarieven.

InBeeld is een kleine slagvaardige Nederlandse organisatie met directe toegang tot werknemers met specialistische kennis van gelieerde organisaties.

Klantenservice
Antwoorden op veel gestelde vragen vind je op de pagina FAQ (Frequently Asked Questions) Mocht je het antwoord op jouw vragen hier niet vinden dan kun je ons bereiken door een email te sturen via het contactformulier of ons te bellen op ons servicenummer +31 88 033 2525. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur.

Klant worden van Cammit
Op deze site kun je zelf een Cammit abonnement afsluiten dat het beste bij je past. Volg de stappen van het bestellen en na ontvangst van de camera ben je direct online en kun je Cammit gebruiken.

Algemene informatie
InBeeld NV is statutair gevestigd te Vianen, KvK nummer 23080041. Het vestigingsadres is Nevelgaarde 60, 3436 ZZ Nieuwegein. Dit is alleen een kantooradres.