Support
 
Artikel 0
Totaal 0.00

FAQ

Cammit, wat is dat?

Cammit maakt van een camera een dienst. Je sluit de camera aan op het internet en hierdoor kan de camera de opnames versturen naar en op opslaan in de beveiligde Cammit "kluis". Via Internet log je in op je beveiligde webomgeving, waar je de beelden die in jouw kluis zijn opgeslagen kunt bekijken.
Met deze dienst van Cammit heb je ook bij afwezigheid controle op je omgeving en bezittingen. Ook bent je op de hoogte ingeval zich onverhoopt iets voordoet in je omgeving of juist geïnformeerd wil worden wanneer bijvoorbeeld iemand het pand binnenkomt. Naast de mogelijkheid van live inkijken en terugspoelen word je bij incidenten geïnformeerd via sms en email.

Waar moet ik rekening mee houden bij de keuze van gebruikersnaam?

Een gebruikersnaam is tevens een e-mail adres. Teneinde voor het eerst in te loggen wordt naar dat e-mail adres een bericht gestuurd waarmee een wachtwoord kan worden ingesteld. Het is dus aan te raden om als gebruikersnaam een e-mail adres te kiezen waarvan de gebruiker makkelijk en geregeld toegang heeft tot de inbox van dat e-mail adres.  Ook nadat de gebruiker is aangemeld is het raadzaam het e-mail account waarvan het adres als gebruikersnaam wordt gebruikt actief te houden, aangezien bij het vergeten van het wachtwoord de mogelijkheid bestaat om via hetzelfde e-mail adres een bericht te ontvangen waarmee een nieuw wachtwoord kan worden ingesteld.

Wat zijn de eisen van het wachtwoord?

  • • Minimaal 8 en maximaal 32 karakters lang
  • • Bevat ten minste 1 cijfer
  • • Bevat minstens 1 hoofdletter
  • • Alle leestekens zijn toegestaan

Welke camera kan ik gebruiken?

Cammit is te gebruiken met alle digitale IP-camera’s van het merk Axis. Deze camera's moeten wel minimaal softwareversie 5.40 hebben. De softwareversie van de camera staat op het etiket van de doos. Over het algemeen zijn dit de camera's die geproduceerd zijn na 2011

Wat zijn de voorwaarden voor het gebruik van een Cammit camera?

Cammit is te gebruiken met alle digitale camera’s van het merk Axis zolang deze via een internet verbinding kan worden aangesloten (transparant internet). Er hoeft verder geen rekening gehouden te worden met de technische infrastructuur waar de camera op aangesloten is. 

Wat zijn de voorwaarden voor het gebruik van Cammit?

Cammit werkt altijd als de camera aangesloten is op het internet. Cammit maakt nooit gebruik van plug-ins en is softwareonafhankelijk. Cammit is daarmee met elke willekeurige internetbrowser altijd te bereiken.

Cammit is dan ook het meest betrouwbare en robuuste cameraplatform dat tot nu toe ontwikkeld is.