Support
 
Artikel 0
Totaal 0.00

Cammit Blog

MET ON-LINE CAMERATOEZICHT EENVOUDIG ALTIJD IN BEELD WAAR JE VAN HOUDT

 • Minder ingebroken

  Volgens onderzoek van RTL Nieuws op basis van cijfers van de politie, is er de afgelopen maanden in de meeste gemeenten minder ingebroken dan in de periode daarvoor.

  De afgelopen 3 maanden is volgens RTL Nieuws bijna 19.000 keer ingebroken in Nederland. Dat komt neer op 208 keer per dag. Nog steeds veel, maar het is minder dan in de drie maanden daarvoor. Van de grote gemeenten werd de afgelopen 9 maanden het vaakst ingebroken in Amersfoort, Maastricht en Almere.

  Bron: RTL nieuws en Het CCV

 • welke buitencamera ga ik kiezen

  Altijd lastig om een keuze te maken uit een breed scala van camera's. De camera wordt veelal ontwikkeld voor gebruik over de hele wereld. Dus een buitencamera moet werken in het noorden van Zweden zonder condensvorming tijdens tijden van ijzige kou, maar ook straks bij de WK in de zinderende hitte. Hier in Nederland hebben we dat soort extremiteiten niet. Hier is het vooral nat en een buitencamera moet dan ook vooral waterdicht zijn, met een lekkapje zodat er geen druppels op de lens komen. In sommige gevallen kan een binnen camera onder een afdak ook prima zijn werk doen. Hou vooral de lichtomstandigheden in de gaten. Vergeet niet dag en nacht te vergelijken en realiseer je dat soms er geen maan is en dus heel donker kan zijn. Met aanvullende verlichting of daartoe uitgeruste camera kom je dan heel ver.

  Bij Cammit gaat het over het overzicht houden en snel inzicht in de situatie. Daarbij past een camera met een resolutie van 740*480 al heel goed.

 • Ook SCHC met toeziend oog van Cammit

  Bij sportverenigingen zijn veel vrijwilligers actief en komen in korte tijd veel gasten. De thuisspelende ploegen en de teams van de bezoekende verenigingen.  Er gebeurt een hoop. Op sportief gebied vooral en om te zorgen dat het buiten het veld ook sportief blijft wordt er steeds meer gebruik gemaakt van camera toezicht. Ook bij hockeyclub SCHC uit Bilthoven.

   

 • Hello world!

  Welcome to Cammit blog. This is our first post to welcome you. We will be posting alot of interesting articles and information on our blog so keep looking.
  Thank you for visiting.

4 artikel(en)

Pagina 1 van 1